Modelle der Pflegedidaktik OLBRICH, Christa mit www.pflegeheute.de-Zugang

Dieses Buch bietet eine Übersicht über alle pflegedidaktischen Modelle und dient als Grundlage für alle Lehrenden in Aus- und Weiterbildung in Gesundheitsberufen und in Studiengängen der Pflegepädagogik. Die Professorinnen stellen ihr Modell im Hinblick auf die praktische Relevanz und Umsetzbarkeit dar. Im PflegeHeute-Portal: U.a. Interview mit der Herausgeberin über die Umsetzung der Modelle in der Praxis / Glossar pflegedidaktischer Fachbegriffe
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 40,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis