De Oorlogen van een Indische Krijgsgod Olink, H. het wonderbaarlijke leven van Louis Grondijs

De Nederlander Louis Grondijs (1878 - 1961) deed alles heftig en onstuimig. Als filosoof polemiseerde hij op het scherp van de snede. Maar ook fysiek ging hij het duel niet uit de weg.
Bij het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog besloot hij een vakantie te houden aan het Belgische front en vertrok als oorlogsverslaggever naar de voorste linies van het tsaristische leger in Rusland.Hij vocht met de kozakken tegen de wrede burgeroorlog in Siberië.
Later, als hoogleraar iconografie en Byzantijnse kunst ,zou hij nog menige brandhaard aanschouwen, maar de Eerste Wererldoorlog was zijn finest hour. Oolog zou hen blijven fascineren tot zijn dood, toen hij zijn laatste adem uitblies tijdens een partijtje schermen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis