En toen was het stil... ONDERWATER, Hans De luchtoorlog boven Rotterdam en IJsselmonde 1940-1945

De Nederlandse regering gelastte op 24 augustus 1939 de voormobilisatie van lager en vloot. Vijf dagen later besloot men zestien lichtingen onder de wapenen te roepen. Nederland is neutraal, althans tot 10 mei 1940, en ieder buitenlands vliegtuig, dat onaangekondigd het Nederlandse luchtruim binnenkomt wordt als potentiele vijand beschouwd en verdreven.De lotgevallen van ruim dertig Engelse, Amerikaanse, Duitse en Nederlandse vliegtuigen, die boven Rotterdam en omgeving verloren gingen, in de periode voor en na 10 mei 1940, worden in dit boek beschreven. De auteur voerde talloze gesprekken met ex-vliegers, ooggetuigen en familieleden van gesneuvelden. Hij raadpleegde archieven in de omliggende plaatsen en in Rotterdam en zo kwam een omvangrijk en betrouwbaar verslag tot stand van alles wat zich in deze omgeving in de lucht afspeelde en tot vandaag nog tallozen bezighoudt. Goed exemplaar. Trefw.:// WO II / Tweede Wereldoorlog / Oorlogsvliegers / Rotterdam
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis