Metrokaarten van de wereld OVENDEN, M.

MARK OVENDEN METROKAARTEN van de wereld Ze worden door miljoenen mensen dagelijks gebruikt. In vrijwel iedere grote stad ter wereld zijn ze net zo gewoon als colablikjes. Reizigers leren ze uit hun hoofd. Kaarten, diagrammen en overzichten van metro's, subways, undergrounds en U-Bahnen. Dit is het eerste boek waarin alle offici metrokaarten van de hele wereld zijn verzameld. Maar ook hun ontstaansgeschiedenis komt aan bod, oude versies en uiteraard foto's van treinstellen en stations. 'Prachtig ge ustreerd.' The Times 'Gewoon een boek om van te houden.' BBC, Radio 4 'Verrukkelijk.' LBC Radio 'Een heerlijk,gek boek.' The Guardian 'Een betoverend, ongewoon en vreemd verslavend boek.' BBC GMR 'Dit boek toont meer dan alleen metrokaarten; het legt het wezen van de ondergrondse bloot. Het liefst zou ik me er een paar dagen eenzaam mee opsluiten.' Flip van Doorn, reiziger 'Een boek om van te smullen. Het is een avontuurlijke en eindeloze reis door grafische en informatieve schoonheid, zonder te verdwalen.' Jan de Weijer, grafisch vormgever
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Zeer net exemplaar met kleine notitie op het schutblad. Rijk geïllustreerd. Tweede druk 2007

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Zeer net exemplaar met kleine notitie op het schutblad. Rijk geïllustreerd, tweede druk 2007

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis