Bedrijfseconomie in juridisch perspectief P.W. Enthoven de wet en financiele verslaggeving

Bedrijfseconomie in juridisch perspectief is in eerste instantie geschreven voor hbo-rechtenstudenten. In hun toekomstig beroep is kennis van financi onontbeerlijk.
Juristen krijgen hoe dan ook met cijfers te maken.
Het uitgangspunt bij dit boek is geweest dat studenten geen bedrijfseconomische voorkennis behoeven te hebben. De voorbeelden en vraagstukken waarin gerekend wordt, zijn bewust eenvoudig gehouden. Daar staat tegenover dat er veel aandacht is voor de verhouding tussen de financi verslaggeving van organisaties en het recht. Wetsartikelen zullen worden genoemd, zodat het 'uit het hoofd leren' waar mogelijk wordt vervangen door het 'snel kunnen vinden'.
Dit boek kan ook worden ingezet buiten het rechten-onderwijs. Voor bijvoorbeeld managementopleidingen behoort het kunnen interpreteren van de inhoud van een financieel jaarverslag immers tot de competenties. Studenten van deze opleidingen kunnen uit de verwijzingen naar wetsartikelen concluderen dat er een wettelijke basis bestaat - hetgeen niet altijd vanzelfsprekend is - zonder daar verder op in te gaan.
Studenten zullen na bestudering van dit boek over voldoende kennis van de financi verslaggeving in relatie tot het recht beschikken om een goede gesprekspartner te kunnen worden van enerzijds geschoolden in het vak, zoals bedrijfseconomen en accountants, en anderzijds van hen voor wie het vak belangrijk is maar die er niet noodzakelijkerwijs onderwijs in hebben gevolgd, zoals bestuurders, directeuren en managers.
De auteur van dit boek heeft ruim tien jaar ervaring als (senior) consultant in het opzetten van logistieke en financi bedrijfsprocessen. Thans is hij werkzaam als docent aan de Hogeschool Utrecht.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 15,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis