Het filosofen-elftal Perryman, M. totaalvoetbal door elf grote denkers

Dit kan er gebeuren als drie voetbalfans aanwezig zijn bij een saaie voetbalwedstrijd. Ze verdrijven de verveling door een fantasieteam samen te stellen. En als de meeste tribuneklanten echt in slaap gevallen zijn, komen Mark Perryman en zijn kameraden tot Het filosofen-elftal.

1. ALBERT CAMUS - doelman, Racing Universitaire, Algerije
2. SIMONE DE BEAUVOIR, rechtsback, Paris Saint Germain, Frankrijk
3. JEAN BAUDRILLARD, linksback, Paris Saint Germain, Frankrijk
4. WILLIAM SHAKESPEARE, spelverdeler, Aston Villa, Engeland
5. FRIEDRICH NIETZSCHE, centrumverdediger, FC Basel, Duitsland
6. LUDWIG WITTGENSTEIN, centrumverdediger, Cambridge United, Oostenrijk
7. OSCAR WILDE, rechtsbuiten, Bohemians of Dublin, Ierse Republiek
8. SUN TZU, middenvelder, Forbidden City, China
9. UMBERTO ECO, spits, Bologna, Italië
10. ANTONIO GRAMSCI, linksbinnen, Cagliari, Italië
11. BOB MARLEY, linksbuiten, Kingstonian FC, Jamaica

Het filosofen-elftal is een hersenspinsel over wat er gebeurd zou zijn als bij 's werelds grootste denkers de hersenen in hun benen hadden gezeten in plaats van in hun hoofd.Albert Camus zal empirisch zijn strafschopgebied schoonhouden, de lange bal van William Shakespeare betekent veel geschreeuw en weinig wol, terwijl Friedrich Nietzsche de rode kaart krijgt omdat hij twijfelt aan de beoordeling tussen goed en kwaad van de scheidsrechteren Ludwig Wittgenstein enthousiasmeert alle positivisten in de sky-box.

Deze ploeg kan niet verliezen, want het is zoals Johan Cruijff, de grootste filosoof onder de voetballers, ooit zei: 'Je gaat het pas zien als je het doorhebt.' En dat hebben deze denkers.Humoristisch, verlichtend, informatief en op z'n tijd puur krankzinnig; Het filosofen-elftal is een ontmoeting tussen De wereld van Sofie en voetbalfanatici.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis