Papieren en Kartonnen Helden Peter Den Blaauwen plat vermaak voor de beroepsverzamelaar - deel 1

Verzamelen is verslavend voor wie daar vatbaar voor is, maar het kan ook een geweldige hobby zijn. Dit blijkt onder andere uit de manier waarop Peter den Blaauwen de afbeeldingen van kauwgomplaatjes uit de vorige eeuw in Papieren en Kartonnen Helden belicht en het enthousiasme waarmee hij de bedenkers, tekenaars en hoofdrolspelers van de gerelateerde tv-series in de schijnwerpers zet. In het boek worden de helden geïntroduceerd aan de hand van informatie te vinden op internet. De getoonde afbeeldingen zijn veelal die van de kauwgomplaatjes die in de vorige eeuw te koop waren met wat snoepgoed. De onderwerpen van de trading cards waren sterk afhankelijk van de hype en/of tv-series van dat moment. Zo worden er series plaatjes getoond van een aanval van buitenaardsen (Mars Attacks), Batman (Batmania!), The Thunderbirds (FAB) en Superman in WOII. Ook de mensen achter de programma’s en de afbeeldingen komen in het boek aan bod, onder andere Gerry en Sylvia Anderson en tekenaar Norm Saunders. WAARSCHUWING! DIT BOEK ZET AAN TOT VERZAMELEN!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 44,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis