Opas Geschichte PETERS, Volker Chrissi und Dorle in Lahidespi

Volker Peters entführt seine Leser und Zuhörer gleichermaßen in seine zauberhafte Phanasie-Welt Lahidespi. Der Echo-Zwerg, der Rumpelbudenbesitzer Franco, die Brüllmeise, der Flüsterbär, die Pummel, die Königin Elsbeth und ihr Sohn Charly, der böse Heinrich und der Taumschiffkapitän Sascha sind Typen, die so noch nie vorher in der Erzähl-Welt aufgetaucht sind.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 17,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 10 tot 12 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis