De Vesting Naarden PIKKEMAAT, G.

De voormalige vestingstad Naarden is een van de mooiste cultuurmonumenten van West-Europa. De stad dankt haar bekendheid aan het verdedigingsstelsel, waarmee zij in de zeventiende en achttiende eeuw werd omringd. Daarmee moest de oostelijke toegangsweg tot de provincie Holland en met name to Amsterdam worden beschermd tegen vijandelijke aanvallen. Dankzij hun restauratie bieden de vestingwerken van Naarden een interessante kijk op de ontwikkeling van de Nederlandse vestingbouw, die indertijd grote faam genoot. Ook binnen Naardens wallen is veel te bewonderen. De middeleeuwse kerk en het zeventiende-eeuwse stadhuis zijn het centrum van een bebouwing, die een grote hoeveelheid prachtige oude panden bezit met bijzondere gevels en gevelstenen. Behalve de historie van de vesting Naarden biedt deze uitgave aan de hand van een wandelroute een beschrijving van de meest interessante monumenten.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis