De verhalen van wijlen Ivan Petrovitsj Bjelkin II POESJKIN, A.

[1e druk]. Vormg.: Kurt Löb. Oplage: 450 ex. (waarvan 300 handgenummerd). Relatiegeschenk, niet in de handel. Drie korte verhalen van Alexander Poesjkin (1799-1837): De doodkistenmaker; De stationhouder en Het boerenfreuletje. Vertaald door Aleida G. Schot. Geïllustreerd door de vormgever. Met een voorwoord van Willem G. Weststeijn. Zeer mooi exemplaar, nr. 179/300 Trefw.:// Russische letterkunde /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 20,00
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uitgegeven door Kurt Löb en Zetcentrale Meppel BV in een oplage van 450, waarvan 300 genummerd. Dit is nummer 169.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis