Espacios literarios. La casa en Mango Street PONIATOWSKA, Elena Lektüre

Esperenza wächst in einem Immigrantenviertel in Chicago auf. Über 40 Kürzestkapitel erzählen vom Alltag der jungen Chicana, der nicht mehr mexikanisch, aber ebenso wenig US-amerikanisch ist. Passt zu: Vivir entre dos culturas - los hispanos en EEUU Literarische Ganzschriften in spanischer Sprache für die Sekundarstufe II Praxisorientierung und Transparenz
- Orientiert an den zentralen Abiturvorgaben
- Aufgaben, die gezielt auf das Abitur vorbereiten

Handreichungen mit CD-Extra
- Unterrichtsvorschläge mit Kopiervorlagen
- Lösungen zu den Aufgaben
- Klausurvorschläge mit Erwartungshorizont
- Übungen zur Sprach- und Methodenkompetenz
- Lernwortschatz
- CD-Extra mit Hörproben zum Training des Hörverstehens sowie mit Kopiervorlagen und Klausurvorschlägen

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 5 tot 7 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis