Jachttekeningen van Rien Poortvliet POORTVLIET, Rien (illustraties

De bekende illustrator Rien Poortvliet, zelf jager, geeft in dit fraai uitgegeven boek een boeiend beeld van de jacht. De tekeningen, zowel in zwart-wit als in kleur, van vooral de dieren, maar eveneens van landschappen en van het jachtbedrijf zullen ook degenen die de jacht verafschuwen kunnen bekoren. Meer dan woorden, die in dit schetsboek ontbreken, geven zij op overtuigende wijze de liefde van de jager voor het wild weer. Goed exemplaar, met minieme beschadiding aan stofomslag.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

derde druk

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis