Inleiding EDP-auditing PRAAT, J. van & SUERINK, H.

In Inleiding EDP-auditing beschrijven Jan van Praat en Hans Suerink het volledige werkveld van de EDP-auditor: waar moet hij rekening mee houden, aan welke formele eisen moet worden voldaan, hoe documenteert hij een en ander en hoe moet hij het oordeel formuleren? Ook komt aan de orde hoe ICT opgesplitst kan worden in onderzoeksobjecten, waarbij de samenhang tussen de verschillende objecten niet uit het oog wordt verloren.

Deze vijfde druk kent een volledig nieuwe inhoud en opzet in vergelijking met de eerste vier drukken. Zo kent deze druk een indeling in twee delen. In het eerste deel wordt het vakgebied auditing en het auditproces nader uitgewerkt. In het tweede deel wordt EDP-auditing toegepast: de auditingobjecten worden met grote diepgang beschreven. Enkele voorbeelden van de vele inhoudelijke uitbreidingen zijn de actuele regelgeving voor auditors, de normen (zoals ITIL en de Code voor Informatiebeveiliging) en de relevante beroepsorganisaties.

Inleiding EDP-auditing is in de eerste plaats een studieboek, bedoeld voor alle opleidingen gericht op de beheersing van de ICT, zowel op hbo- als op universitair niveau. Verder is het boek een uitstekende inleiding voor de specifieke EDP-audit-opleiding aan zowel hbo als universiteit. Tot slot dient Inleiding EDP-auditing in de bibliotheek te staan van iedere organisatie die gebruikmaakt van diensten van EDP-auditors.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 35,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

5e druk, 1e oplage uit 2004. Vragen en praktijkgevallen bij het beoordelen van automatisering van organisaties. Trefwoorden:// computerbeveiliging / ICT /

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis