De verschrikkelijk verhalen PRIESTLEY, Chris

Chris Priestley is een meester in het vertellen van griezelige verhalen. In De verschrikkelijke verhalen van oom M. vertelt hij over Edgar, die dol is op de huiveringwekkende spookverhalen van zijn oom Montague. Maar wanneer Edgar in het huis van zijn oom mysterieuze voorwerpen vindt die een rol in de verhalen spelen, wordt hij bang. De verhalen kunnen toch niet waargebeurd zijn?
In De verschrikkelijke verhalen van het zwarte schip draait alles om Ethan en Cathy, die ernstig ziek zijn en ijlend in hun bed liggen. Hun vader is nog maar net weg om de dokter te halen of ze krijgen bezoek van een vreemd uitziende zeeman, die hen vermaakt met zijn macabere verhalen. Maar de verhalen die hij vertelt zijn in niets te vergelijken met de gruwelijke waarheid die de nieuwe dag brengt…

Beide griezelboeken zijn nu voor het eerst gebundeld in een kloeke paperbackuitgave. Met prachtige pentekeningen van Davids Roberts!

Chris Priestley werkte jarenlang als cartoonist en illustrator voor hij zich op het schrijven ging toeleggen. Hij heeft al diverse kinderboeken geschreven. Chris was in zijn tienerjaren een groot fan van griezelverhalen en hij hoopt dat zijn lezers net zo in de ban zullen raken van zijn boeken als hij vroeger van de griezelverhalen uit zijn jeugd.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Een fraai, schoon en gaaf exemplaar.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis