Rechterhand van Nederland PRUD'HOMME VAN REINE, Ronald Biografie van Michiel Adriaenszoon de Ruyter

Biografie van Michiel de Ruiter. Met noten, bronnenopgave en register. Fraai gebonden editie. Nummer 32 in de Open Domeinreeks.

Michiel Adriaenszoon de Ruyter (1607-1676) wordt in het De Ruyterjaar 2007 grootscheeps herdacht als een van de belangrijkste figuren uit de Nederlandse geschiedenis, hét rolmodel voor Nederlandse ondernemersgeest en liberaal denken.

In deze gezaghebbende biografie schetst historicus Prud’homme van Reine de persoonlijkheid van de man die schuilgaat achter de reusachtige mythe die vrijwel onmiddellijk na zijn dood in de baai van Syracuse op 29 april 1676 ontstond.

Uit de pers:
* 'Een monumentale biografie.' – NRC Handelsblad
* 'Deze boeiende en nuchtere levensbeschrijving scheidt de mythes rond De Ruyter van de historische feiten.' – NRC Handelsblad
* 'Zijn veelzijdige oeuvre zal zonder twijfel nog enige tijd blijven groeien.' – Vrij Nederland

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis