De CSI revolutie Ramsland, K. Spectaculaire doorbraken en geavanceerde technieken in forensisch onderzoek

Katherine Ramsland
De CSI-revolutie
Spectaculaire doorbraken en geavanceerde technieken in forensisch onderzoek
Kan een slaapwandelaar een misdaad begaan zonder dat zelf te weten?
Is krankzinnigheid besmettelijk?
Zijn onderdrukte herinneringen authentiek. of juist aangeleerd?
Wat zegt een DNA-monster over de aanwezigheid van een moordenaar?
Forensisch psychologe Katherine Ramsland gaat in op de laatste technieken. ontdekkingen en doorbraken op het gebied van forensische wetenschap. Ze duikt in de onwaarschijnlijke waarheid achter de verhalen uit de populaire serie CSI-Crime Scene Investigation en illustreert het toenemende gebruik van computers bij forensisch onderzoek.
Met de locaties van de serie in haar achterhoofd-Miami, New York en Las Vegas –onderzoekt Ramsland in hoeverre misdaden afhankelijk zijn van de locatie. het klimaat en de lokale bevolking. Ook beschrijft zij de fascinerende en vaak unieke methodes om deze misdaden op te lossen in de 21 e eeuw.
‘Fascinerend… dit boek is een must voor iedereen die zich afvraagt hoe de echte forensische wetenschappers werken.‘ - Michael Palmer, bestsellerauteur van tal van medische thrillers, over De forensische wetenschap van CSI
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis