Lazarus RANKIN, Ian

Is inspecteur Rebus eindelijk te ver gegaan? Zijn baas tegenspreken kan geen kwaad, maar een volle mok van het beste uit de automaat in haar richting valt niet te negeren. Rebus gaat terug naar de politieacademie voor herscholing, met nog vier onorthodoxe Schotse politiemannen. Daar wordt meer van hen verwacht dan een goed gesprek met een P&O’er. De onopgeloste zaak die de bad boys krijgen, herinneren sommige teamleden zich van vroeger. Rebus kende het slachtoffer, Rico Lomax, een schooier uit Glasgow om wiens lot niemand rouwig is. Wil het hoofdkwartier de veteranen kwijt, in plaats van ze een les teamwork te geven? Terug in Edinburgh levert de zaak die Rebus moest laten schieten een verrassende verdachte op: Morris Gerald Cafferty, Rebus’ oude tegenstander, net vrij uit de beruchte Barlinnie-gevangenis. Rechercheur Siobhan Clarke is dan wel bevorderd, maar is ze klaar om in de voetsporen van John Rebus te treden? Kan zij het spel van Cafferty meespelen?
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis