Koffie in Nederland REINDERS, Pim & WIJSENBEEK, Thera vier eeuwen cultuurgeschiedenis

KOFFIE IN NEDERLAND vertelt de rijke en boeiende historie van ons dagelijks ´bakkie troost´. Lees hoe reizigers de koffieplant ontdekten in de Oriënt, op welke manier de VOC het produkt verhandelde en hoe koffie uitgroeide van luxe artikel tot volksdrank nummer 1. Ontdek de geheimen van ´Koffie van Boffie´ van Albert Heijn en het gigantische succes van Douwe Egberts. Beleef opnieuw de avonturen van Van Nelle´s Piggelmee. Nooit eerder gaf een boek zoveel toegankelijke en brede informatie over dit onderwerp. De hoofdstukken behandelen de techniek van het branden, de verkoop door kruideniers en apothekers, de reclame en het serviesgoed. Ook de opkomst van espressobars, kantines en koffieautomaten komt aan de orde. Een boek voor elke liefhebber van koffie, cultuur en geschiedenis.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis