Stijlvolle interieurs / Stijlvol wonen RETOUR, P.

In deze luxueuze uitgave praat auteur Patrick Retour met decorateurs, binnenhuisinrichters en villabouwers over hun klassiek georiënteerde creaties anno 21e eeuw. Passeren de revue: Pieter Porters, Ben Geerts, Christel De Vos (Sphere), Jil Iliegems (Sense Home Interiors), Martin de Boer, Katrin Deconinck en Frans Kemper (Home Arts), Ann en Guy Gamps (Meubelen Camps Interior) en Ilse De Meulemeester. Tomas De Bruyne verzorgt de groendecoratie. Schilder van dienst is Peter Deckers. En er worden ook prachtig gedecoreerde woningenb getoond van Belim Bouwteam, Miniflat (oranjeriebouw), Woonstijl, Manroy en Jet. U bezoekt liefst 30 villa's en appartementen in Brussel en Antwerpen en aan de Belgische kust. U bent te gast in Den Haag en Amsterdam. Om tenslotte neer te strijken in de Provence en Marbella waar u gedroomde vakantieverblijven ontdekt. Tal van gerenommeerde fotografen tekenen voor het veelzeggende beeldmateriaal. Wandelend doorheen tijdloze interieurs ontdekt u van seizoen tot seizoen de warme charme, betekenis en draagwijdte van stijlvol wonen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 20,00
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis