ABC van het vormsnoeien Retournard, D.

Het decoratief snoeien van bomen, hagen en struiken stap voor stap uitgelegd Bol, border, labyrint, piramide, slak, paddestoel De vormsnoeikunst is toe te passen in allerlei vormen en stijlen, dus elke tuinier kan zijn persoonlijke smaak erin weerspiegeld zien. Traditie en fantasie liggen weliswaar ten grondslag aan de besproken snoeivormen, maar kennis van zaken is onmisbaar bij het modelleren en leiden van de planten. Dit boek maakt u op een heldere, begrijpelijke en concrete manier wegwijs in de technieken van de vormsnoeikunst. U leert stap voor stap meer dan 30 verschillende snoeifiguren tot stand te brengen, waarbij succes gegarandeerd is. Erkend specialist Denis Retournard werkt bij de Jardin du Luxembourg in Parijs. Hij is medeauteur van meerdere boeken, waaronder ABC van het snoeien en ABC van het stekken, beide bij Deltas verschenen.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis