365 goede redenen om aan tafel te gaan REYNAUD, Stéphane

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar col tips en weetjes. In deze culinaire almanak geeft Stephane Reynaud de lezer voor elke dag van het jaar een recept, waarbij zoveel mogelijk met producten van het moment gekookt wordt. De recepten volgen niet alleen de seizoenen, maar zijn ook nauw verbonden aan de kalender met de feestdagen die elk jaar terugkeren: kerst, Chinees Nieuwjaar, 1 april, Sint Juttemis... Serieuze en minder serieuze momenten worden met een recept gevierd: soms feestelijk klassiekers, soms eenvoudige, snelle gerechten.
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis