Caroline's dagboek Richard Otten

De autistische Mickey van elf wordt al een maand vermist. Elk spoor van de jongen ontbreekt. Hoofdpersoon Benjamin Croque is een toneelacteur zonder enige ambitie. Hij is egoïstisch en ongelukkig. Als hij op een dag besluit zijn leven te beteren, ontmoet hij ex-junkie Elize, een vrouw waar hij meteen gevoelens voor ontwikkelt. Tevens is zijn oude schoolvriend Mark na twaalf jaar terug in de stad. Mark blijkt de dood van een meisje, dertien jaar geleden, nog steeds niet verwerkt te hebben. Dit meisje, Caroline, pleegde onder verdachte omstandigheden zelfmoord. Deze gebeurtenis blijkt verband te houden met de ontvoering van Mickey. Tegen wil en dank raakt Benjamin verwikkeld in een web van liefde, leed en offers. De antwoorden zijn te vinden in Caroline s dagboek, maar kan Benjamin het allemaal aan? Zijn verstand wordt flink op de proef gesteld en hij komt voor moeilijke keuzes te staan. Gaat het hem lukken om alle geheimen te ontrafelen? Caroline's dagboek is een spannende thriller met verrassende plotwendingen, zwarte humor en een bovennatuurlijk tintje. Richard Otten(1984) is geboren in Heerlen en woonachtig in Klimmen. Met Caroline's dagboek levert hij zijn debuut af.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 20,57
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 1-2 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis