De muze van Vincent RICHMAN, Alyson

In de zomer van 1890 komt Vincent van Gogh aan in het Noord-Franse dorp Auvers-sur-Oise. Marguerite Gachet, de dochter van zijn behandelend arts, wordt tot over haar oren verliefd en begint een geheime relatie met hem. Vincent laat zich door Marguerite inspireren en schildert als nooit tevoren.
Alyson Richman geeft een meeslepende, geloofwaardige interpretatie van de laatste zeventig levensdagen van Vincent van Gogh, een periode die door kunsthistorici nooit helemaal doorgrond is.
De muze van Vincent schetst een fijnzinnig beeld van het vrouwenleven eind van de negentiende eeuw – maar leest in de eerste plaats als een overromplelend, schrijnend liefdesverhaal.
‘Het is een ode aan Vincent, aan zijn tragische genialiteit, en aan zijn laatste muze die misschien wel zijn enige ware liefde is geweest. Fascinerend om te lezen.’ - BOOK SENSE

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis