Hoe overleef ik de erfenis Riksen, D. Een praktisch boek vol tips en ervaringen - Druk 1

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: een sterfgeval in de directe omgeving. Ook al was de dood verwacht, het is toch altijd een schok. En nadat de meest dringende zaken rond het afscheid zijn geregeld en de overledene is begraven of gecremeerd, wordt u als nabestaande geconfronteerd met een grote hoeveelheid administratieve rompslomp.
Uit onderzoek blijkt dat nalatenschappen de laatste jaren vaker tot ruzie leiden.Vooral tussen broers en zussen kunnen de emoties hoog oplopen. In dit boek leest u hoe u als nabestaande een erfenis zonder problemen kunt afhandelen, maar ook wat u kunt doen als het uit de hand loopt. Het bevat veel waardevolle informatie, praktische tips en ervaringen.
- Het verloop van een erfenisafhandeling
- Het uitruimen van een huis, hoe pak je dat aan
- Emoties binnen families
- Als Het fout gaat
- Inspirerende erfenissen
DAPHNE RIKSEN werkt als freelance tekstschrijver en wetenschapsjournalist voor zeer veel verschillende opdrachtgevers. Daarnaast maakt ze voor particulieren herinnerings- en herdenkingsboeken.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis