Je droom komt uit ROEL, Hans Peter & HAM, Marian van & ZWART, Matty

Talrijke mensen hebben dromen; helaas blijft het daar voor velen bij. Laat jouw dromen uitkomen! Na een jarenlange studie naar het succes van grote wereldleiders en geslaagde ondernemers heeft Hans Peter Roel een patroon ontdekt die deze mensen in hun leven toepassen. Hij heeft dit De Succesladder genoemd. Als je de vijf stappen in je leven toepast, kun je je dromen daadwerkelijk vormgeven. Je maakt kennis met de hoofdpersoon Mick. Zoals zovelen op zoek naar de magie van het leven. Om daarmee werkelijk succesvol te zijn en met zijn leven waarde voor de maatschappij te creëren. Je gaat mee op zijn zoektocht naar het geluk en bent getuige van zijn strijd om dat te bewerkstelligen. De kracht van De Succesladder zit in de eenvoud. Hoewel de stappen simpel van opzet zijn, is het consequent en consistent toepassen ervan een hele uitdaging. Als je de vijf stappen toepast in je leven, zul je in staat zijn je dromen vorm te geven. Vele grote ondernemers en inspirerende wereldleiders zijn je voorgegaan.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis