Het hart van de zaak ROUVOET, André over de betekenis van geloven in de poltitiek

Andr ouvoet heeft de ChristenUnie sinds zijn aantreden als politiek leider in november 2002 goed zichtbaar gemaakt. Met zijn uitgesproken opvattingen en zijn bevlogen optreden in en buiten de Tweede Kamer maakte hij van deze politieke partij een sterk merk.
In Het hart van de zaak werkt Rouvoet aan de hand van verschillende thema's zijn politieke visie uit. Enerzijds bevat het boek beschouwingen over christelijke politiek, anderzijds zijn er beschouwingen die toegespitst zijn op de politieke praktijk.
Het hart van de zaak bevat onder meer het formatiedagboek van Rouvoet. Ook gaat de auteur in op belangrijke zaken als de vrijheid van godsdienst en de vrijheid van meningsuiting. Daarnaast bevat dit boek heldere stukken waarin de gevolgen van de moorden op Fortuyn en Van Gogh uitgebreid aan bod komen. Ten slotte schrijft Rouvoet over sociale kwesties en analyseert en bekritiseert hij het kabinetsbeleid.
Andr ouvoet (1962) is sins 1994 Kamerlid en sinds november 2002 voorzitter van de Tweede-Kamerfractie van de ChristenUnie. Hij is de winnaar van de Thorbecke-prijs voor politieke welsprekendheid 2003 en werd in 2004 door de parlementaire pers gekozen tot Politicus van het Jaar.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis