Luisteren naar sprinkhanen ROY, A. aantekeningen over democratie

Arundhati Roy werd wereldberoemd met haar roman De God van Kleine Dingen. Naast een zeer getalenteerd romancier is Roy een formidabel essayiste. In Luisteren naar sprinkhanen schrijft ze helder en gepassioneerd over een actueel onderwerp dat iedereen aangaat: de waarde van democratie in de eenentwintigste eeuw. In deze essays onderzoekt Arundhati Roy de schaduwzijde van de democratie in haar thuisland India. Cultureel nationalisme en neofascisme komen aan de oppervlakte van een land dat zichzelf beschouwt als de grootste democratie ter wereld. Roy beschrijft de systematische onderdrukking van religieuze en etnische minderheden, de toename van terroristische aanslagen en het lot van de armen die massaal uit hun woningen worden gejaagd door roofzuchtige bedrijven. Verder schrijft ze onder meer over de burgerlijke opstanden tegen de militaire bezetting en levert ze een indrukwekkende analyse van de aanslagen in Mumbai van november 2008.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis