De Creoolse Keuken ROZIERES, B.

Na het grijze weer van de afgelopen maanden snakken we allemaal naar wat zon en vakantie. In afwachting daarvan brengt De Creoolse Keuken de zon en het vakantiegevoel alvast bij je thuis. Als er één keuken fusion is en verschillende kooktradities combineert, dan is het wel de Caraïbische keuken. De Creoolse Keuken brengt het beste uit de Aziatische, Afrikaanse, Indiase en Europese culinaire tradities samen. Het bevat meer dan 160 kleurrijke en originele recepten in hoofdstukken over vis en schaaldieren, vlees, groenten, sausen en desserts.

Wat dacht je van: knapperige kabeljauwpakketjes, zeebrasemfilet met knoflook en een passievruchtensausje, creoolse zeevruchtenrisotto, kippensatés met komijn, kalfskoteletjes met zoete specerijen, papajasalade met aardbeien, mandarijntjes en munt, mangojam of passievruchtensorbet? Je komt bovendien niet alleen alles te weten over deze uitbundige Caraïbische keuken, maar je krijgt ook een inkijk in het zonnige land en de warme cultuur. Elk recept is geïllustreerd met beelden die de opgewekte en kleurrijke sfeer oproepen van het landschap en de mensen. De Creoolse Keuken brengt de zon in je bord, ook al regent het buiten.

De Creoolse Keuken werd verkozen tot kookboek van het jaar in de categorie ‘Best vertaalde kookboek’.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 39,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis