Voedselhorror RUTJES, R. alles wat je nooit wilde weten over wat er echt in je eten zit

Veel van wat we eten wordt geproduceerd door voedselgiganten en de bio-industrie. Dat we hiermee steeds verder van de natuur komen te staan is iedereen duidelijk, maar we liggen daar niet dagelijks wakker van. Ook weten we dat bijna alles wat we in de supermarkt kopen vol zit met geur- en smaakstoffen en andere E-nummers. We weten echter níét wat deze E-nummers precies zijn en al helemaal niet wat voor andere ranzige stoffen ons voedsel binnensluipen of er bewust in worden gestopt.

In Voedselhorror lees en zie je precies wat er zoal in ons dagelijks eten zit, al had je dat achteraf wellicht nooit willen weten. Probeer nog maar eens te genieten van die hamburger, die reep en dat glas melk bij de lunch zonder te gruwelen.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,50
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis