De verdeling van arbeid S. van der Werf ; Siep van der Werf een verkenning van vraag en aanbod, beleid en sociale zekerheid

Arbeid staat centraal in onze maatschappij. ‘Allemaal aan het werk’ is het credo en mensen zonder werk lijken niet meer meer e tellen. Toch zijn er op dit moment honderdduizenden mensen in Nederland die niet actief zijn op de arbeidsmarkt: omdat ze geen geschikte baan kunnen vinden, nooit gewerkt hebben, arbeidsongeschikt of te oud zijn. En omdat iedereenman en vrouw - wordt geacht te werken, hebben steeds meer mensen te maken met de combinatie van zorg en werk.
Met de wijzigingen in de sociale zekerheid verandert ook het takenpakket van medewerkers in het hrm en de hulp-en dienstverlening. Zij krijgen steeds meer de taak mensen te helpen zich te ontwikkelen binnen hun huidige positie of te begeleiden op weg naar een nieuwe baan, al dan niet met behulp van reintegratietrajecten. Om op deze veranderende eisen van de arbeidsmarkt goed voorbereid te zijn, is het van belang een realistisch beeld te hebben van de werking van de arbeidsmarkt, het beleid en de sociale zekerheid.
De verdeling van arbeid biedt studenten die een opleiding volgen ophet gebied van hrm,hulp-of (juridische) dienstverlening. een interdisciplinarie verkenning van de arbeidsmarkt en de sociale zekerheid. De auteur gebruikt aansprekende voorbeelden om theorie en praktijk te verbinden. Studievragen en opdrachten geven de mogelijkheid tot verder verdieping in de stof.
Siep van der Werf is docent aan het Instituut voor Hoger Juridisch Onderwijs va de Hogeschool van Amsterdam.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis