Wat is wijs? SAANE, Angela Roothaan Joke van reflecties op spirituele vorming

Spiritualiteit is in. De personal coach zowel als de pastor gaat ermee aan de slag. En ook werken mensen zelf aan hun spirituele vorming. Maar wat betekent spiritualiteit in deze tijd En hoe kan er in verschillende vormingspraktijken mee gewerkt worden
Over deze vragen gaat het in Wat is wijs Verschillende deskundige auterus levereen een bijdrage aan deze bundle. Van Saane, Metselaar en Roothaan reiken vanuit de psychologie en de filosofie referentiekaders voor reflectie aan. Over de praktijk buigt zich een coach als Muijen, maar ook onderzoekers Van humanistisch raadswerk als Halsema en Van den Ende. En pastores die gevangenen (Karsten) en ingenieursstudenten (Van Drongelen en Meijknecht) begeleiden. Ook stervensbegeleiding (Ettema) en agogiek (Lanser) komen aan bod. En de naturalistische zelfvorming volgens Dennett (Derksen).
Wat is wijs? bidet theoretische reflectie op praktijken van spirituele vorming. Het boek is van belang voor iedereen die in beroep of studie naar verheldering op dit gebied zoekt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis