Het kwaad of Het drama van de vrijheid SAFRANSKI, Rüdiger

Vormg.: John van Wijngaarden. Oorspronkelijke titel: Das Böse oder Das Drama der Freiheit. Vert.: Mark Wildschut. Safranski (1945) trok eerder de aandacht met een studie over Schopenhauer en een voortreffelijk boek over Heidegger. Hier toont hij opnieuw de zeldzame eigenschap om over moeilijke problemen helder en soms zelfs spannend te kunnen schrijven. Het kwaad is voor hem geen abstract begrip, maar een naam voor het bedreigende, het geweld, de chaos, de leegte, de naderende ondergang buiten in de wereld en binnen in onszelf. Het kwaad is een mogelijkheid van de menselijke vrijheid. Met lijst van "boeken die in dit boek een rol spelen".
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 14,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis