De kracht van vriendelijkheid SALZBERG, S. anders leven met liefde en mededogen. Met 4 geleide meditaties op CD

Anders geven met liefde en mededogen. Met 4 geleide mediaties op CD.Vriendelijkheid is een kracht die vaak onderschat wordt. Het is een kracht die je hart zowel openbreekt als geneest, en je daardoor bevrijdt. Het is een van Boeddha's belangrijkste lessen: 'metta' genaamd, ofwel 'liefdevolle vriendelijkheid', en dat omvat veel meer dan alleen maar aardig zijn, of liefdadigheid.Het is een radicale en realistische instelling die mededogen met alle levende wezens ontwikkelt.In dit praktische boek biedt Sharon Salzberg ons een aantal eenvoudige meditatietechnieken waarmee we radicaal anders naar ons innerlijk lijden kunnen kijken, en waarmee we onszelf kunnen genezen met mededogen. Ook leren we door deze mediaties hoe we onze liefdevolle vriendelijkheid kunnen uitbreiden tot onze vrienden en kennissenkring, en uiteindelijk zelfs tot diegenen die ons leed hebben berokkend.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 9,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis