Met het oog op klassiek SANDERS, Stephan columns over muziek

Iedere zaterdagavond presenteert Stephan Sanders op Radio 1 het populaire programma Met het oog op morgen. Aan het einde van het uur vindt het hoogtepunt plaats in de vorm van Sanders’ column over klassieke muziek. Die columns zijn nu fraai gebundeld in Met het oog op klassiek.
Bij het boekje zitten 2 cd’s met daarop alle besproken fragmenten, uit werk van o.a. J.S. Bach, Debussy, John Cage, Peter Schat, Stravinsky, Max Bruch, Scarlatti en Händel.

‘Ik voel enorme behoefte om korte, vaak persoonlijke verhalen te vertellen bij de muziek die mij aan het hart gaat. Anekdotes, sfeerimpressies, herinneringen die zich aan deze of gene passage heeft gehecht,’ zegt Sanders. Luister en oordeel zelf.

paperback met flappen | € 21,95 | 96 blz., 2 cd’s | ISBN 978 90 254 5301 5 | juni 2010

Stephan Sanders (1961) is auteur, essayist voor onder andere De Groene Amsterdammer en de Volkskrant, columnist in Vrij Nederland en zaterdagavondpresentator van Met het oog op morgen. Samen met Arie Boomsma maakte hij begin 2010 het boek De man en zijn lichaam.


Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis