Thuis in Europa SARTI, R. wonen, eten, kleden in Europa vab 1500 tot 1800

Als we konden teruggaan naar vroeger eeuwen en een willekeurig huis in Europa binnen zouden stappen, wat voor inrichting troffen we daar dan aan, wat pruttelde er in de pannen op het vuur, wat voor kleren droegen de bewoners en wat waren ze aan het doen? Het zijn vragen die Raffaella Sarti stelt in Thuis in Europa, een fascinerende gids langs Europese interieurs, gezinnen en materiële bezittingen, van de zestiende tot aan de negentiende eeuw. Het boek doorkruist heel Europa en schetst een gedetailleerd beeld van de dagelijkse werkelijkheid voor mensen van alle economische niveau´s. De persoonlijke verhalen maken elk onderwerp springlevend en bieden inzicht in persoonlijke relaties - niet alleen tussen rijken en armen, machtigen en zwakken, heren en knechten, maar ook tussen echtelieden, ouders en kinderen, mannen en vrouwen.

Sarti behandelt een onderwerp dat vrijwel iedereen nieuwsgierig maakt, namelijk: hoe de mensen nu echt leefden in het verleden. Thuis in Europa is een schitterend boek dat antwoorden levert op de ene fascinerende vraag na de andere, over woonomstandigheden, meubels, eten, eetculturen en kleren.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 21,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis