39qm SCHAEFER, Kerstin Und Markus Wir haben uberlebt!

Lebendig begraben in einem Sarg aus Stein und Beton,auf 39qm, ohne einen Weg hinaus.Für zwei schwerkranke Menschen samt einer bestehenden Rollstuhlnotwendigkeit wird dies plötzlich über Monate hinweg zur Realität, weil einfach gravierende Mängel und Lücken im Versorgungssystem bestehen.
Ein Zustand, wie er in der heutigen Zeit nicht stattfinden dürfte.
Für beide beginnt ein Kampf ums Überleben, bis hin zur Unterversorgung und dem für sie scheinbar letzten Ausweg:
"Dem Antrag auf Sterbehilfe"
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis