Minimalistische huizen SCHLEIFER, S. & DEUL, E.

Huizen en interieurs die volgens deze minimalistische principes worden gebouwd, waarborgen een gevoel van spiritualiteit, helderheid en harmonie. Lange tijd waren deze ontwerpen alleen onder architecten in trek, maar tegenwoordig geniet de stijl grote populariteit en is hij in bredere kringen geliefd. Dit zie je vooral bij particuliere huizen; mensen die hun eigen huis willen ontwerpen of verbouwen hebben een grote inspiratiebron gevonden in talrijke moderne minimalistische huizen. Dit boek geeft een brede selectie van moderne woningen en gerenommeerde architecten, die recent over de hele wereld werden gebouwd en waarbij de toepassing van het minimalistische principe op verschillende manieren werd verfijnd. Het biedt zowel architecten, huiseigenaars als enthousiaste lezers mogelijkheden om het potentieel van een nieuwe woning uit te breiden en zo veel mogelijk profijt te hebben van de beschikbare ruimte.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 dagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis