Pferdefuhrerschein Umgang SCHMIDT, Ute Prufungswissen fur Theorie und Praxis nach der APO 2020

Ute Schmidt zeigt Anforderungen in Theorie und Praxis auf, die es ermöglichen, den Pferdeführerschein Umgang sicher zu bestehen.
Dabei sind die Fragen in verständlicher Sprache aufgearbeitet und mit anschaulichen Zeichnungen versehen.
Kleine Aufgaben zum jeweiligen Thema sorgen dafür, dass sich der Stoff besser einprägt.
Am Ende des Heftes findet sich eine tabellarische Auflistung aller Anforderungen, die man je nach Leistungstand abhaken kann.

Dieses Heft ist als Ergänzung zu einem fachgerechten Unterricht zu verstehen.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 22,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis