Kom niet aan mijn kinderen SCHOONHOVEN, Janneke & ROOSSINK, Marlou het verhaal van de moeder van Sara en Ammar

Kom niet aan mijn kinderen
Janneke Schoonhoven is de moeder van Sara en Ammar, die door hun vader Hisham naar Syri erden ontvoerd. In de bijna twee alf jaar dat haar kinderen weg waren, heeft Janneke alles op alles gezet om hen terug te krijgen.
In dit boek beschrijft zij niet alleen het laatste, in de media zo ruim belichte halfjaar, maar juist ook wat er voorafging aan de ontvoering van Sara en Ammar. Hoe haar liefde voor Hisham en zijn familie begon, hoe hij haar adoreerde, maar ook hoe dit omsloeg in manipulatie en eindigde in een allesoverheersende obsessie met zijn ex Janneke. Hij wist haar te treffen waar het het hardst aankwam: hij nam Janneke haar kinderen af. Janneke beschrijft hoe zij ondanks alles in de greep van Hisham bleef, hoe hij haar keer op keer misleidde en hoe goed hij de ontvoering in het geheim voorbereid had.Ze doet verslag van alle ongelooflijke gebeurtenissen, waaronder de ijzingwekkende vlucht van Sara en Ammar naar de ambassade.
Met Kom niet aan mijn kinderen vraagt Janneke Schoonhoven aandacht voor het fenomeen kinderontvoering. Bovenal is het echter een heel persoonlijk boek over de liefde van een moeder voor haar kinderen, die alles kan overwinnen.
Coauteur Marlou Roossink is freelancejournaliste. Zij kwam met Janneke Schoonhoven in contact voor een interview en werd zoals zoveel anderen gegrepen door wat Janneke en haar kinderen hebben doorgemaakt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 7,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Uitgave 2007

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis