Impulsgeschichten SCHULZE, Claudia J Bibliotherapie mit Erwachsenen - Kleine Sammlung

Impulsgeschichten für Erwachsene

Eine Sammlung unterschiedlicher "Impulsgeschichten". Themen: Freundschaft, Verlust, Sexualität, Fürsorge, Identität, Eifersucht, Selbstwirksamkeit, Proaktives Coping, Reframing, Verstädnis, Ausgrenzung, Integration, Versöhnung

Diese Sammlung eignet sich zur Bibliotherapie mit Erwachsenen.

Unter: [email protected] sind weitere Bonus-Geschichten kostenfrei anzufordern.

Ähnlichkeiten mit lebenden oder verstorbenen Personen sind rein zufällig!
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 11,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis