Mathematik für gestaltungstechnische Assistenten / FOS-Gestaltung SCHWARZ, Holger ; Grabnitzki, Dieter


- spezielles Mathematik-Lehrwerk für gestaltungstechnische Assistent/-innen (Grafik, Medien/Kommunikation), Grafik-Design-Assistent/-innen, Grafik-Designer/-innen sowie für die Fachoberschule Gestaltung
- anschauliche und praxisnahe Darstellung der Lerninhalte im modernen vierfarbigen Layout
- behandelt die Themengebiete Analysis, Stochastik sowie Analytische Geometrie

Lösungen sind separat erhältlich:
- als gedrucktes Exemplar (Bestell-Nr. 40650ONPD, 1. Auflage)
- als PDF zum Download (Bestell-Nr. 40650ONPD, 1. Auflage)

Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 45,95
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 23 tot 25 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis