Genesis y Materializacion Arquitectonica - Constructiva SEGADO VAZQUEZ, Francisco Real Parque Maestranza de Artillería de Cartagena (1541-1994)

El estudio publicado, "Génesis y Materialización Arquitectónica- Constructiva del Real Parque-Maestranza de Artillería de Cartagena en el periodo comprendido entre 1.541 a 1994", es fruto de mi investigación realizada sobre la Arquitectura Militar desarrollada en su mayor parte durante el siglo XVIII en la ciudad de Cartagena; línea de investigación que inicio pocos años después de finalizada mi carrera de Arquitecto, con participación en proyectos y temas tan apasionantes como la "Propuesta de Reconstrucción de la Puerta de San José", la "Muralla de Carlos III", la "Recuperación del Castillo de la Concepción"; todos ellos proyectos de intervención arquitectónica en esta ciudad.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 75,00
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 14 tot 16 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis