De vlucht van de Garoeda Shabkar

Tibetaans boeddhistische meditatietekst, geschreven in de 19e eeuw. De tekst, bestaande uit 23 verzen, is bedoeld om de yogi, die een bepaalde soort meditatie beoefent, te inspireren en te instrueren. Shabkar laat zien hoe willekeurige gedachten en emoties ons leven beheersen en ons beknotten in onze gevoelens van vrijheid en vreugde. Die gevoelens zijn het product van een helder inzicht in het eigen bewustzijn. Door de combinatie van inzicht en oefening kunnen gevoelens van ruimte en vrijheid die van frustratie en lijden verdrijven. Gemaakt op basis van twee Engelse vertalingen verhogen de uitgebreide nieuwe inleiding, verantwoording en bibliografie de waarde van deze goed leesbare vertaling. Het boek geeft daarbij een verrassende inkijk in het leven en de gevoels- en gedachtewereld van deze zwervende yogi (1841-1922). Bevat enkele tekeningen en een foto, en een woordenlijst.
Voorraad:
Nieuw
Verkrijgbaar in
Webshop
Prijs:
€ 21,90
Voorraad:
Levertijd:

Bezorgtijd: 1 tot 2 Dagen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis