Treurspelen van William Shakespeare; MacBeth SHAKESPEARE, William & LOOY, Jac. van Vertaald door Jac. van Looy. Geïllustreerd door Rie Cramer

Vormg.: Rie Cramer. Toneelstuk van William Shakespeare. Geïllustreerd met zes gekleurde tipped-in platen en zwart-wit tekeningen en vignetten in de tekst van Rie Cramer (1887-1977). In dezelfde reeks verschenen nog drie andere titels [Burgers p. 164].
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

softcover editie uit 1922, de band heeft gebruikssporen en is met plakband geplakt

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht mocht er meer bekend zijn over uw bestelling.

.
pro-mbooks1 : broekhuis