Schaatsen top 100 SIERKSMA, G. & SNOEP, H. de honderd beste schaatsers en schaatssters aller tijden

Sven Kramer en Ireen Wüst schaatsen veel sneller dan indertijd Ard Schenk en Yvonne van Gennip. Maar zijn de prestaties van Ard en Yvonne daarmee minder dan die van Sven en Ireen? Dat is nog maar de vraag! Een speciaal computermodel, ontworpen door prof. dr. Gerard Sierksma van de Rijksuniversiteit Groningen, zet alle prestaties op een rij, waarbij rekening wordt gehouden met de klapschaats, indoorbanen en snelle schaatspakken. Schaatsen Top 100 geeft daarmee voor het eerst een compleet en historisch verantwoord overzicht van de honderd beste schaatsers en schaatsters aller tijden. Daarnaast bevat dit boek ook levensbeschrijvingen met kleurrijke anekdotes.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 11,45
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Via een computermodel berekende en op prestaties gebaseerde ranglijst aller tijden van mannelijke en vrouwelijke schaatsers.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis