Leenwoordenboek SIJS, Nicoline van der De invloed van andere talen op het Nederlands

3e druk. Cultuur-historisch overzicht van de talen waaruit het Nederlands geleend heeft en van het soort woorden dat geleend is. De leenwoorden worden chronologisch behandeld: eerst die uit het klassieke Latijn, vervolgens de woorden uit de moderne Romaanse talen, zoals Frans, Spaans en Italiaans, en tot slot de woorden uit de Germaanse talen, zoals Duits en Engels. Met bijdragen van o.a. J. van Donselaar, Ike van Hardeveld, Jan Posthumus en Ewoud Sanders. Geïllustreerd met platen en topografische kaarten in zwart-wit. Met noten, literatuuropgave en registers. Standaardwerk. Fraai gebonden editie. Zeer mooi exemplaar. Trefw.:// Keltisch / Kelten / Kerklatijn / Oud - Grieks / Hebreeuws / Gallisch / Germaans / Arabisch / Turks / Perzisch / Slavisch / Scandinavisch / Jiddisch / Fries / Afrikaans / Antillen / Suriname / Japans / Chinees / Indo-Europese talen /
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 19,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis