Gladde jongens Smolders, P. de grootste meesteroplichters en geldgoochelaars van Nederland en Belgie

Een meesteroplichter is apart soort crimineel. Andere misdadigers worden gehaat, maar naar 'superfraudeurs' als Heer Olivier, Jean-Pierre van Rossum, Robin de Vilder en - zeer actueel - Elmar Koch kijken mensen met jaloezie en soms bewondering. Met hun charmes, trucs, onnavolgbare babbels en luxe levenswijze verzamelen ze miljoenen, waarna ze vaak nauwelijks worden bestraft.

In Gladde Jongens zijn de verhalen van tien opmerkelijke meesteroplichters verzameld. Maar worden ook vragen beantwoord, zoals: hoe zijn ze te herkennen en waarom krijgt justitie maar geen greep op hen?

Peter Smolders werkte onder andere als misdaadverslaggever voor Panorama en als eindredacteur voor het misdaadprogramma 'Opgelicht!'. Zijn vorige boek 'De 30 meest geruchtmakende misdaden van de Lage Landen' is inmiddels een aantal malen herdrukt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,90
Voorraad:
Levertijd:

Levertijd 2 tot 4 dagen

Reserveren en ophalen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
pro-mbooks1 : broekhuis