Gladde jongens Smolders, P. de grootste meesteroplichters en geldgoochelaars van Nederland en Belgie

Een meesteroplichter is apart soort crimineel. Andere misdadigers worden gehaat, maar naar 'superfraudeurs' als Heer Olivier, Jean-Pierre van Rossum, Robin de Vilder en - zeer actueel - Elmar Koch kijken mensen met jaloezie en soms bewondering. Met hun charmes, trucs, onnavolgbare babbels en luxe levenswijze verzamelen ze miljoenen, waarna ze vaak nauwelijks worden bestraft.

In Gladde Jongens zijn de verhalen van tien opmerkelijke meesteroplichters verzameld. Maar worden ook vragen beantwoord, zoals: hoe zijn ze te herkennen en waarom krijgt justitie maar geen greep op hen?

Peter Smolders werkte onder andere als misdaadverslaggever voor Panorama en als eindredacteur voor het misdaadprogramma 'Opgelicht!'. Zijn vorige boek 'De 30 meest geruchtmakende misdaden van de Lage Landen' is inmiddels een aantal malen herdrukt.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 8,90
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis