Je emoties de baas SPRADLIN, Scott E. Nooit meer overmeesterd door je gevoelens

Witheet van woede, sprakeloos van verbijstering, misselijk van angst, lamgeslagen door verdriet. Hoewel we onze emoties meestal als een normaal onderdeel van ons leven ervaren, lijken ze ons op andere momenten domweg te overweldigen. We hebben ze niet langer onder controle. Dit betekent gelukkig nog niet meteen dat we gek zijn of worden, maar misschien wel dat we overgevoelig, hoogsensitief of impulsief zijn. 'Je emotie de baas' is bedoeld voor iedereen die soms of geregeld wordt overmeesterd door gevoelens. In dit baanbrekende werkboek leert u hoe u uw emoties kunt managen en hoe u uw gevoel en daardoor uw leven in eigen hand kunt houden. De effectieve oefeningen en technieken zijn gebaseerd op de dialectische gedragstherapie (DBT) en 'mindfulness'. Deze unieke combinatie van beproefde cognitieve gedragstherapie, praktische vaardigheidstrainingen en wijsheid uit de boeddhistische filosofie heeft al vele mensen geholpen meer greep op hun emoties te krijgen.

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Reserveren

Nieuwe boeken en ramsj kunt u reserveren wanneer deze op voorraad zijn. U kunt uw reservering in de winkel ophalen. De betaalwijze kunt u aangeven bij stap 3 'Betaalwijze'

.
MINDBUSZEUS2 : broekhuis