Michiel Adriaenszoon de Ruyter STALLER, J. & BOVEN, G. De Admiraal

de Admiraal
Michiel Adriaensz. De Ruyter (1607-1676), bejubeld en geacht door vriend en vijand. Binnen de landsgrenzen bemind en daarbuiten gevreesd. Meerdere keren door buitenlandse regeringsleiders onderscheiden en in de adelstand verheven. De grootste vlootvoogd aller tijden. In De Admiraal, Michiel Adriaenszoon de Ruyter heeft De Ruyter, in dienst van de Republiek der Zeven Provinci een belangrijk aandeel in het handhaven van de machtige en rijke positie die de Republiek in de zeventiende eeuw op het wereldtoneel inneemt. Het relaas van een Vlissinger die zijn leven op zee doorbrengt. Een zeeheld die houdt van de grilligheid van de zee, het leven aan boord, de geur van geteerd touw en het geklapper van de zeilen. Een man zonder angst of twijfel. In het bezit van een uitzonderlijk strategisch en tactisch inzicht. Een dapper zeeman, die zijn vijand vol vertrouwen tegemoet treedt. In dienst van de Staten-Generaal. Altijd in goed overleg. Van de koele kusten van Scandinavi ot aan de zwoele eilanden in de Middellandse Zee en van de donkere Afrikaanse kusten tot het zonovergoten Cara sch gebied. Een leven zonder weerga. Vol hoogtepunten en evenzoveel dieptepunten. Het verhaal van een vroom man op het kampanjedek, maar ook van zeelieden die boven in het want en beneden in de bedompte scheepsruimen, pompend voor hun leven, aan het zwoegen zijn.
Dit keer geen bladzijden vol tekst, maar een boek versierd met kleurrijke illustraties. Vierhonderd jaar na zijn geboorte komt Michiel Adriaensz. de Ruyter op originele wijze opnieuw tot leven!
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 12,50
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis