Een met het licht STEIGER, Brad & ROELOFSEN, Peter bijna-doodervaringen

Niemand ontkent tegenwoordig nog het verschijnsel van de bijna-doodervaring. Er zijn zeer veel boeken over geschreven waarin vooral naar voren kwam hoe transformerend deze ervaring voor de betrokkenen was. Zelfs de grootste sceptici kunnen hier niet omheen, hoewel een harde kern van tegenstanders blijft beweren dat een BDE veroorzaakt zou worden door gebrek aan zuurstof in de hersenen.Brad Steiger, die zelf een bijna-doodervaring heeft gehad, heeft onderzoek gedaan naar het fenomeen BDE en de meest gedetailleerde en authentieke beschrijvingen tijdens zijn research te boek gesteld. Degenen die in dit boek aan het woord komen, zijn gewone mensen, die na hun bijna-doodervaring de werkelijkheid vanuit een totaal ander perspectief gingen bezien. De aangehaalde voorbeelden beschrijven het uittreden, wat ze zagen, wie ze ontmoetten en hoe ze diepgaand veranderden nadat ze terugkeerden uit de dood. Volgens Steiger kunnen sommige verschijnselen die typerend zijn voor de bijna-doodervaring ook optreden tijdens bijvoorbeeld meditatie.
Let op! Van dit boek is maar 1 tweedehands exemplaar beschikbaar!
Voorraad:
Tweedehands
Verkrijgbaar in
Broekhuis Enschede
Prijs:
€ 6,95
Voorraad:
Levertijd:

Reserveren en afhalen

Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Winkelvoorraad

Het kan zijn dat er op dit moment een verkoop plaatsvindt, waardoor de actuele voorraad afwijkt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend!

Levertijd

U kunt uw bestelling online plaatsen en betalen, bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om het boek in de gewenste winkel op te halen op dat moment vervallen ook de verzendkosten Indien u kiest voor afhalen in een filiaal, zal uw bestelling meestal op korte termijn, soms zelfs direct, voor u klaarliggen. Wij nemen in alle gevallen contact met u op wanneer het artikel afgehaald kan worden. De bezorgtijd van Nederlandse titels en tweedehands bedraagt gemiddeld 1-2 werkdagen. De bezorgtijd van anderstalige boeken bedraagt gemiddeld 2-5 werkdagen. De bezorgtijd van boeken die geïmporteerd worden is verschillend, gemiddeld 5-10 werkdagen. U krijgt bericht wanneer het levermoment bekend is.

.
pro-mbooks1 : broekhuis